Skip to content

VIND JOUW JOB

“We zijn een op groei gericht bedrijf. Een dynamisch team dat enthousiast wordt van ondernemerschap en mensen helpt hun ambitie te realiseren.”

Onze waarden

Plezier, impact en persoonlijk ontwikkeling. Dat is wat werken voor AMOTEK Technologies betekent.

Wij geloven dat door plezier te hebben in het werk, doelen makkelijker behaald kunnen worden. We creëren een leuke werkomgeving waar iedereen zich welkom voelt. Een werkplek waar iedereen met een lach op het gezicht komt.

Het doel van ons, Amotekkies, is om impact te creëren. We willen impact creëren op onze collega’s, klanten, partners en de samenleving door het best mogelijke werk te leveren.

Bij AMOTEK Technologies is het belangrijk dat iedereen zijn persoonlijke vaardigheden kan ontwikkelen. We houden ervan om te blijven leren en we vinden het belangrijk dat onze collega’s dat kunnen.


Onze partners & klanten

VACATURES

Blockchain developer, Antwerpen / Brussel – ONEGRID
For one of our joint ventures we are looking for a blockchain developer. We are looking for someone who gets as excited as us about the future blockchain possibilities, dares to think outside the box and is willing to lead a team.
Lees Meer
Financial analyst, ANTWERPEN – AMOTEK TECHNOLOGIES
Wij zoeken een financiële calculator die onze cijfers analyseert, verwerkt en optimaliseert. Onze nieuwe collega houdt toezicht op de dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse transacties en zorgt voor een strak budget dat zo kostenefficiënt mogelijk is.
Lees Meer
Front-end developer, Antwerpen – AMOTEK technologies
Ter versterking van ons AMOTEK ontwikkelteam zijn wij op zoek naar een nieuwe front-end developer. Iemand met een analytische geest en een passie voor Tech. Aarzel niet en neem contact op!
Lees Meer
Back-end developer, Antwerpen – AMOTEK technologies
Ter versterking van ons AMOTEK ontwikkelteam zijn wij op zoek naar een nieuwe back-end developer. Iemand met een analytische geest en een passie voor Tech. Aarzel niet en neem contact op!
Lees Meer
Full-stack developer, Antwerpen – AMOTEK technologies
Ter versterking van ons AMOTEK ontwikkelteam zijn wij op zoek naar een nieuwe full-stack developer. Iemand met een analytische geest en een passie voor Tech. Aarzel niet en neem contact op!
Lees Meer